top of page

FRANS BORRELHAPJE

Bereidingstijd: 0-10 MIN.

INGREDIENTEN  12 PERSONEN

12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gr. 12 plakjes Serranoham 
3 el olijfolie 2 tl honing 1 teentje knoflook, uit knijper. 
1 el citroensap.

Bereidingswijze
Meng de geitenkaas met de honing. Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham. Rooster de pakketjes kort in een matig hete koekenpan. Breng op smaak met olijfolie, citroensap en knoflook.

Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!!

www.geitenkaaskopen.nl
Foarwei 14 - 9298 JL Kollumerzwaag - tel. 06-51742509 - mail: desweachgeiten@outlook.com

 

bottom of page