top of page

Dit is een paragraaf. Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen.

Aan de rand van Veenklooster in het dorp Kollumerzwaag vind je onze kleinschalige geitenboerderij. Tijdens je verblijf bij ons overnacht je in een volledig gerenoveerde Pipowagen, met uitzicht op de geiten.

 

De geitenboerderij is vernoemd naar de plaats Kollumerzwaag, dat in de volksmond

vaak ‘De Sweach’ wordt genoemd. Een gemoedelijk dorp, waar wij een aantal jaar geleden zijn neergestreken. Op de boerderij verwerken zij de melk van hun eigen geiten tot verse kaas en yoghurt. In het weekend zijn wij ook wel te vinden op markten en openen wij de deuren van het winkeltje aan huis.

 

Wij willen ze de bezoeker laten genieten van de Noardlike Fryske Wâlden. De accommodatie is een uitstekend vertrekpunt voor een heerlijke wandeling of fietstocht. ,Wij willen de beleving van onze geitenboerderij graag overbrengen aan onze gasten. Maar ook mensen laten genieten van het coulisselandschap, de verborgen parel van Friesland.’ De locatie is van alle gemakken voorzien en biedt een bijzondere beleving op de boerderij. Geniet bijvoorbeeld van het geluid van de geiten, neem een kijkje in de stal of maak samen een heerlijke kaas. ,Alles is mogelijk, zolang u maar geniet!’

www.geitenkaaskopen.nl
Foarwei 14 - 9298 JL Kollumerzwaag - tel. 06-51742509 - mail: desweachgeiten@outlook.com

 

bottom of page